Relocări

Intră în contact cu noi

Ai o întrebare referitoare la trimiterea unei expediții de marfă de mari dimensiuni?

Contactează-ne

Relocări Interne și Internaționale

Fie că vă mutați la câteva străzi distanță, sau că doriți să va relocați în alt oraș sau altă țară, procesul în sine implică stress, cheltuieli financiare și de cele mai multe ori pierderi materiale ca urmare a erorilor de manipulare. Luând în considerare aceste aspecte și având la bază experiența căpătată pe piața transporturilor de colete, am dezvoltat cu succes segmentul 'Relocari'.
Suntem în totalitate conștienți că bunurile tale sunt de neînlocuit!

Călăuziți de același slogan ”Everywhere with care”(cu grijă peste tot), suntem focusați în a vă scuti de acest proces chinuitor pentru orice familie, firmă sau persoană. Suntem în totalitate conștienți că bunurile tale sunt de neînlocuit, motiv pentru care, indiferent de distanță, beneficiezi de aceeași grijă și atenție în manipulare. Suntem activ implicați și ne pliem pe orice tip de serviciu de care ai nevoie, asigurându-ne că beneficiezi de prețurile cele mai avantajoase, totodată oferind certitudinea unui serviciu de calitate. Pentru liniștea ta, indiferent de valoarea bunurilor, transportul poate fi asigurat în totalitate.

Acționăm local cu o viteză foarte mare de răspuns (aceeași zi) pe raza localităților din Cheshire și Flintshire, național și internațional pe teritoriul următoarelor țări: Belgia, Olanda, Germania, Austria, Italia, România.

Zonă de Acoperire

Serviciul de relocări acoperă în totalitate Marea Britanie, Olanda, Belgia, Luxemburg, Germania, Austria, Ungaria, Italia și România.

Costuri

Prețul serviciilor noastre poate fi stabilit telefonic, sau unde este necesar la fața locului, prin intermediul unui expert în logistică. Vom efectua o estimare detaliată a costurilor, precum și o prezentare detaliată a operațiunii de mutare, în funcție de complexitatea acesteia.